Sparkling Wines
Roberto Sarotto Metodo Classico pas dosé NICE
A traditional method sparkling wine made from Chardonnay meets the world after 24 months of maturation on the lees.
Dense and lively perlage, fragrant and fruity aromas, creamy taste and a fresh and savoury finish.
Colour: straw yellow
100% Chardonnay
Best served at a temperature of 6-8° Celsius.
Price per bottle: € 19,95
Portal d'Azenha Espumante Reserva 2019
Er heerst een continentaal klimaat in het gebied met hete zomers en koude winters. De regio is weinig blootgesteld aan de noordwinden en de winden van de Atlantische Oceaan. De ondergrond bestaat voornamelijk uit graniet en leisteen.
Druiven: 50% Bical, 50% Arinto.
Vinificatieproces Manuele ontsteling van de druiven, zachte persing, natuurlijke statische decantatie. Alcoholische gisting bij 18ºC, gevolgd door een tweede gisting op fles gedurende 27 maanden (Methode Champenoise). Alcoholgehalte: 12.5% Vol.
Intense citroenkleur met lichte groenachtige tinten. Intens en complex in de neus met een overwicht aan gedroogd fruit en lichte geroosterde noten.
Fruitig met een knapperige mousse, fris, elegant en een lange en aanhoudende afdronk.
Serveren in de vrije tijd; bij passende zachte gerechten uit de mediterrane keuken op basis van vis en wit vlees en ook bij niet kruidige lekkernijen uit de Indische, Chinese en Afrikaanse keuken. Het beste geserveerd bij 8° C.
Prijs: € 19,00
Cava Mas Ferrer Brut Reserva
Sabartés Cava Brut
Polloni Spumante Brut
Casa Bianca Prosecco Superiore Asolo DOCG
Ca' Di Rajo Prosecco DOC Treviso Brut
Ca' Di Rajo Spumante Manzoni Rosa
Interested in one of these wines.
Feel free to fill in the form below with your order.